Shoppa min stil

no products

It’s all about black leather 

Hallo fina ni

Idag var tanken att vi skulle ut och sedan gå på bio men jag kände mig lite halvt slut idag och föreslog att vi skulle vara hemma och kolla på film istället 🙂 Trött preggo som jobbat hela dagen och även hunnit med ett träningspass på gymmet. Så energi har jag haft under hela dagen förutom senare på kvällen. Det tar på krafterna att vara gravid.

Lördagsmystet fortsätter här hemma och jag börjar inte jobba förrän 10 imorgon så det är rena lyx sovmorgon med tanken på att jag vanligtvis börjar jobba 7.45 🙂 

Idag körde jag på all black och skinnjacka på det. Kände mig som en Mc brud hahah.  

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?