Shoppa min stil

no products

Jag & bebismagen på konferens 

Idag klev jag upp rikitgt tidigt då vi hade konferens hela dagen, det var osäkert från början om jag skulle vara med på konferensen eftersom jag inte visste om lillkillen skulle komma ut. Men då han valde att vara kvar i magen så bestämde jag mig för att delta på konferensen, kändes himla kul att träffa mina kollegor och man fick ju en massa kramar 😀 

Det var lite jobbigt att sitta på en stol hela dagen men vi hade en hel del bensträckor så det gick bra. Har dock varit sjukt svullen och varm idag men för övrigt så mår jag bra 😀

Så fort jag kom hem tvätta jag av sminket, slängde på mjukisbyxorna och la mig i sängen. Myspys till max 😀

Marianna lyckades fota mig i smyg. Bilden får tala för sig själv. Dock så lyckades den överbeskyddande pappan slänga ur sig kommentaren – lägger du en varm kaffekopp på min son hahha. 

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?