Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Jag har klarat mitt delmål.

Jag har klarat mitt delmål.

Som ni vet så kör jag stenhård matschema och träningsschema som jag fått av min personliga tränare Gabi. Det hon också gjorde var att sätta upp realistiska delmål på mig. Jag hade till och med nästa vecka på fredag att klara mitt delmål och nu är det fredag och jag har klarat mitt delmål.

Delmålet är att jag ska väga 94kg nästa vecka på fredag. Idag när jag ställde mig på vågen så visade den 94kg och jag blev så lycklig. Nu är det -5,2 kg sen jag började med Gabi och det känns så jäkla bra. Hon är otroligt peppande och motiverande.

Det som är viktigt att tänka på när det kommer till personlig tränare. Bara för att du anlitar en personlig tränare så betyder det inte att du kommer klara ditt mål. Allt handlar om att du ska följa direktiven du får av din personliga tränare. Göra precis det din personliga tränare säger. Men det är fortfarande du som gör jobbet och du som ska nå målet. Du ska vara motiverad och ta det på största allvar. Det är mitt absolut bästa tips och mitt bästa beslut jag någonsin tagit.

Kvällsmellanmål, citronvatten och sockerfri vaniljkvarg med blåbär.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?