Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Jag har köpt lägenhet!

Jag har köpt lägenhet!

Hej raringar.

Hörni, sorry för dålig uppdatering på bloggen. Men jag har haft fullt upp och inte riktigt hunnit kika in här. Däremot uppdaterar jag Instagram oftare så kika gärna in där @annamatkovich.

Men, i förra veckan köpte jag nämligen lägenhet. Har varit på en rad olika visningar men där är inget som riktigt känns rätt. Men den här känns super bra. Jag kommer nämligen få nycklarna lite tidigare för att kunna ta in hantverkare som bland annat ska slipa ek golvet och vitpigmentera det, sen ska jag även riva en vägg. Så det är lite små fix. Golvet som ska slipas är mest för att det är mörkt golv och jag vill ha det ljust. Känns så himla kul och Matteo är så lycklig att han ska få inreda sitt rum och att han ska få en våningssäng. Så vi ska sätta oss lite och kolla på färg till väggarna samt möbler till killarnas rum.

Så fort jag får nycklarna kommer jag dela med mig av före och efter bilder och en massa inredningsbilder. Ser verkligen fram emot att inreda hemmet.

Jag har köpt lägenhet!

Jag har köpt lägenhet! ​
Jag har köpt lägenhet! ​
Jag var lite skeptisk till det mörka köket innan visningen eftersom jag föredrar vitt kök. Men när jag såg det i verkligheten så blev jag helt förälskad. Älskar det.
Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. 27 augusti, 2021 / 4:00 e m

  Oh vad roligt att se hur lgh blir sedan och grattis till köpet. Köket är ju jättefint

  • Anna
   Författare
   29 augusti, 2021 / 8:49 e m

   Tack snälla 🙏

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?