Shoppa min stil

no products

Jag har testat Profhilo

Reklam för Klinik Wiking.

Jag har testat Profhilo och tänkte berätta mer om det. Det var ett tag sen Profhilo kom ut på marknaden och jag har varit sjukt nyfiken på den. Direkt när jag läste om den så hörde jag av mig till bästa Cecilia Wiking på Klinik Wiking för att höra lite mer om behandlingen. Cecilia hade då ännu inte tagit in behandlingen.

Jag citerar Cecilia Wiking, varför Cecilia inte tog in behandlingen direkt.

Jag vill vara säker på att den är vad den utlovar sig att vara. Då får den gärna vara på marknaden ett tag så att man vet att den uppfyller den kraven som den sägs göra

Men i förra veckan hörde Cecilia av sig och berätta att hon tagit in behandlingen och självklart ville jag testa Profhilo.

Vad är Profhilo?

Profhilo är ett fillers som är baserat på hyaluronsyra. Det är alltså ett hudföryngrande fillers. Det som är skillnaden mellan den traditionella fillers och Profhilo är att den traditionella fillersen använder man för att bygga på huden och forma den. Profhilo injiceras alltså strax under hudytan. Man injicerar på 5 ställen runt kinden och vid munnen på vardera sida. Alltså 10 stick totalt. Den flyter sedan ut i huden och drar till sig fukt, vilket ger en slätare, fylligare och fastare hudstruktur.

Det bästa med Profhilo är att du kan använda det på ställen som hals, dekolletage och händer. Jag själv valde att behandla halsen. Dessa områden är alltså extremt svåra att behandla med vanlig fillers.

För att få bästa effekt så är det bra att göra två behandlingar. Den ena 4 veckor efter. Sedan kör man underhållsbehandling var 6:e till 12:e månad.

Gör det ont?

Tro det eller ej så är jag sjukt rädd för sprutor och stick. Så jag valde bedövning för att inte känna av det så mycket. Dessutom hade jag mens och då är man också extra känslig. Jag tyckte det gjorde lite ont och på vissa ställen kändes det lite extra ex precis vid munnen. Cecilia är extremt duktig och försiktig så man känner sig i säkra händer. Jag använder alltid emla salva för att slippa känna sicken. Det man ska tänka på är att Ella bedövar endast sticken så man kan känna på vissa ställen där Cecilia sprutar in Profhilo.

Vad är skillnaden mellan Botox & Profhilo?

Botox är ett muskelavslappnande medel medan Profhilo är en injektionsbehandling baserad på hyaluronsyra. Så det är alltså två helt olika grejer. Från början trodde jag att Profhilo var ett nytt namn för botox men så är ju inte fallet. Botox injiceras antingen i muskler eller djupt in i huden medan Profhilo injiceras strax under hudytan.

Vad kostar Profhilo?

En behandling kostar 4000:- och två behandlingar kostar 6500:- hos Klinik Wiking. För att få bästa resultat så rekommenderar man att köra två behandlingar. Ni kan läsa mer om Profhilo hos Klinik Wiking på Boka Direkt.

Dessutom får ni 15% rabatt på första behandlingen hos Klinik Wiking när ni uppger mitt namn.

Jag har testat Profhilo
Jag har testat Profhilo

Många undrar säkert om det syns direkt efter. Man blir lite röd efter behandlingen just där sticken är. Jag själv deltog på ett event direkt efter behandlingen. Tog på lite solpuder och sen var jag redo. Dagen efter kan man även få små blåmärken där sticken är, men jag fick inga blåmärken. Brukar vanligtvis få det när jag fixar till läpparna.

Jag kommer självklart dela före och efter bilder på resultatet efter Profhilo när jag gjort min andra behandling.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?