Shoppa min stil

Veronica Virta
Silkestop
Kjol i läderimitation
Marc Jacobs Highlighter
Concealer
16   215
32   386
9   384
23   396
18   359

Jag kämpar på!

Jag kämpar på för att bli av med mina sista mammakilon. Och jäklar vad det ska vara svårt, att stå emot och ha disciplin. Jag är en riktig gotte gris. Men men, jag är på god väg och har 5 kg kvar. Bland den största ändringen jag gjort, är att jag äter en bra och ordentlig frukost. Som mättar och som gör att jag inte blir vrålhungrig till lunch. Äter jag en fralla till frukost blir jag jätte hungrig till lunch och sen blir jag sötsugen. Mitt tips på bra frukost är overnight oat. Super gott och enkelt, ska dela med mig av receptet.

Sist men inte minst, jag äter inte på kvällen. Det lägger sig direkt. Jag äter istället bra under dagen så att jag håller mig mätt.

Jag vill passa på att säga, att det handlar inte om att jag ska banta och vill vara smal som en pinne. Utan jag vill må bra med mig själv och komma in i mina gamla kläder. Jag äter nyttigt (så gott det går) och jag tränar stenhårt.

Klänningen på bilden nedan använde jag innan jag blev gravid och har inte kunnat använda den sen dess. Fram till i lördags, då var lyckan total. Den där känslan att få på sig ett plagg man inte kunnat ha tidigare. Det är verkligen en lycka och en belöning.

Inte nog med det så känner jag mig starkare och gladare. Och det är precis så det ska vara.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?