Shoppa min stil

no products

Jag lägger mig aldrig med smink

Jag lägger mig aldrig med smink.

Jag får väldigt mycket komplimanger för min hud och jag är väldigt noga med att ta hand om huden. För mig är det viktigt med bra hudvård och rutiner kring min hud, men jag har också mina duktiga tjejer på Kräm Hudvårdsstudio som är hudterapeuter och experter. Jag får väldigt mycket råd och tips från dom.

Jag är extremt noga med min hud. 

Men jag är också extremt noga med min hud. Jag lägger mig aldrig med smink. Att rengöra min hud både morgon och kväll är en rutin jag inte rubbar. Visst har det kanske hänt någon gång att man kör en snabbrengöring av huden. Allt handlar om att prioritera och jag minns när jag skulle få min första son. Det första jag fick veta är att du kommer inte ha tid med det, eller du kommer inte ha tid till det där. Men det stämmer inte. Jag älskar att ta hand om min hud och även när jag födde mina killar så hade jag med mig mina hudvårdsprodukter till BN. Minst två gånger i veckan använder jag ansiktsmask, det är liksom min egentid. Älskar känslan efter en underbar ansiktsmask.

Något som är extremt viktigt är att inte pilla sig själv i ansiktet. Ja, men ni vet själva när man står där i hissen eller framför spegeln så gillar man att pilla på huden. Man kanske ser någon finne som man vill trycka. Det är det värsta man kan göra, med smutsiga händer dessutom och ett ansikte som inte är rengjort. Visst är det lättare sagt än gjort men det är en ”gratis” grej som man själv kan göra som inte kostar. Att faktiskt tänka på just dom här ”gratis” grejerna man kan göra för att påverka huden positivitet. Inte lägga sig med smink, inte pilla sig i ansiktet, tänka på vilka produkter man använder och inte ha 100 olika utan hellre välja 2 eller 3 bra produkter.

Vill ni läsa mer om mina behandlingar och produkter, klicka dig vidare till SKÖNHET på bloggen.

Jag lägger mig aldrig med smink ​
Följ:

4 Kommentarer

 1. 25 februari, 2020 / 2:13 e m

  Jag är tvärtom, men jag har aldrig haft problem med min hud. Jag väljer att ta hand om kroppen inifrån med bra mat och inga tillsatser istället. Jag har varken tid eller lust att hålla med på med en massa produkter till ansiktet. Särskilt eftersom jag inte behöver. 🙂

  • Anna
   Författare
   25 februari, 2020 / 2:16 e m

   Alla är vi olika och tur det. Tror dock själv att man att det här med att lägga sig med smink lämnar sina spår långsiktigt och för vissa direkt. Men huden i sig är ett långsiktigt tänk för min del. Men som du skriver så är det extremt viktigt att ta hand om huden inifrån också?❤️

 2. Emma
  26 februari, 2020 / 5:31 e m

  Jag är precis som du, skulle aldrig lägga mig med smink och är noga med mina hudvårds rutiner. Kan rekommendera kemisk peeling om du inte testat det redan.

  • Anna
   Författare
   26 februari, 2020 / 11:12 e m

   Men det är viktigt att tänka långsiktigt med huden, det kanske inte lämnar några spår nu. Tack snälla för tipset, har inte testat den ”riktiga” kemiska peelingen utan något som liknar den.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?