Shoppa min stil

no products
38   131
67   314
8   202
55   322
26   301

Jag lyckas bra.

Jag lyckas bra.

God morgon raringar & hej måndag.

Fy vad det är mörkt när man vaknar på morgonen, längtar till ljusare tider. Och varmare tider får vi heller inte glömma.

Men, något som vi prioriterar här hemma och det är att få ihop dagarna med träningen. Både mannen och jag tycker det är extremt viktigt och hjälper varandra. Jag älskar att Sats har barnpassning, vilket underlättar enormt. Vissa dagar är mycket svårare än andra att få ihop träningen. Men jag lyckas bra tycker jag.

För det mesta är träningsväskan nerpackad och i bagageluckan. Redo att användas. Ibland är man mer trött och ibland är man på hugget. Men jag mår så himla bra när jag tränar.

Idag är planen att jag ska ta en paus från träningen då jag tränat 5 dagar förra veckan. Brukar alltid vilja starta veckan med träning men ikväll ska jag ut med tjejerna. Så då passar det perfekt med en träningspaus.

Önskar er en härlig dag.

Jag lyckas bra.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?