Shoppa min stil

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender
25   180
56   258
32   220
51   275
39   281

Jo Malone för hemmet

Hörni, nu när man är hemma mycket så får man göra det lilla extra. Varför inte lyxa till hemmet med lyxiga Jo Malone. Där är hur mycket fint och lyxigt både till hemmet men också till kroppen. Jag älskar deras produkter och har några stycken till kroppen. Dofterna är verkligen magiska och annorlunda. Vissa av dofterna kan man dessutom blanda.

Jo Malone doftljus och doftpinnar är helt magiska. Ska själv passa på att unna mig lite lyx till hemmet. Klicka HÄR så kommer ni direkt till Jo Malone för hemmet.

Jo Malone för hemmet
Doftpinnar tycker jag är så otroligt snyggt att ha på bordet. Super fin detalj, samtidigt som det doftar gott.

Min favorit är bland annat Wood Sage & Sea Salt samt English Pear. Älskar deras rosen dofter också. Ska jag vara ärlig så har jag inte hunnit dofta på alla.

Jo Malone för hemmet
Som jag skrev tidigare som finns det en massa till kroppen med. Jag är helt klart sugen på deras badolja, någon som provat den? Ni hittar den HÄR. Vill ni ha parfymtips så kika in min kategori parfym. Jag är ju helt galen i parfym och det är det första jag gör när jag duschat, tar parfym. 

Vilken är din Jo Malone favorit?

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?