Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Jobba hemifrån & sockerfritt

Jobba hemifrån & sockerfritt.

Hej raringar.

Hoppas att ni mår bra i dessa tider. Vi har verkligen en utmanande tid framför oss. Inte nog med det gråa trista höstväder så gör Corona det inte enklare. Men man får ju verkligen göra det bästa av dagen trots omständigheterna. Jag tänkte tipsa lite ikväll om hur man kan lyxa till det nu när man är hemma.

Med tanken på dom strikta reglerna från folkhälsomyndigheten här nere i Skåne så försöker jag göra det bästa av dagen. Jag sitter rätt mycket hemma och jobbar. Har i vissa fall varit på kontoret och hållit digitala utbildningar. Men det här med att jobba hemma är en utmaning i sig. Jag får sådan spring i benen och sen är jag så sjukt sötsugen. Har ätit alldeles för mycket sött så i lördag startade jag min första sockerfria dag. Det har gått bra än så länge. Sen försöker jag träna hemma vilket inte alls är det enklaste. Jag rör på mig så fort jag får tid, vill så gärna börja jogga. Men min kondition är så himla dålig så det blir en kamp att öva upp den. Tycker det är så mycket enklare att jogga på löpbandet än utomhus.

Jobba hemifrån & sockerfritt

 

Jobba hemifrån & sockerfritt
Jobba hemifrån & sockerfritt
Igår fyllde jag 35 och min fina mamma köpte tårta. Japp, jag åt inte tårta. Men resten av familjen nöj av tårtan. Trots rådande omständigheter så firade vi mig. Det var inget stort utan bara familjen.
Gårdagens kontorslook, passar på att piffa till mig när jag får tillfälle. Annars sitter jag för det mesta i mjukiskläder framför datorn.
Digitala möten, digitala utbildningar.
Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?