Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Juldagen 2020 – en annorlunda jul

Juldagen 2020 – en annorlunda jul.

Hej raringar.

Man kan verkligen säga att denna julen har varit lite annorlunda än innan. Men ändå så speciell och väldigt avslappnad. På grund av rådande omständigheter så firade vi jul med mina föräldrar och min syster och hennes kille. Den andra syrran och hennes kille sitter i karantän till och med idag. Dom har inte så starka symptom förutom huvudvärk och när jag ringde 1177 så sa dom att vi skulle egentligen kunna ses idag eftersom vi alla andra har haft Corona. Och med tanken på att man haft antikroppar dom senaste 3 veckorna så kan vi inte bli smittade ingen. En tid iallafall. Men vi ville inte ta någon risk så dom stannade hemma.

Men vi har haft en otroligt mysig jul. Igår hade jag till och med mjukiskläder på mig. Så idag bestämde jag för att glittra till det och körde på min rosa glittriga klänning. Så mycket kärlek, killarna har busat för fullt och bara en avslappnad jul utan en massa måsten.

Matteo och Valentino blev så bortskämda med alla presenter och Matteo är så nöjd med allt. Vi vuxna bestämde sedan innan att vi inte skulle köpa julklappar till varandra. Skönt att slippa den stressen med tanken på att vi suttit i karantän och allt.

Tacksam.

Jag är så tacksam att vi alla klarat oss väl och att mamma är frisk. Hon är fortfarande väldigt yr men är åtminstone uppe och rör sig. När jag ringde 1177 så sa dom att det är väldigt vanligt efter Corona. Kan till och med hända hon behöver rehabilitering. Men jag är glad att det värsta är över. Alla är friska och mår bra, vilket är det viktigaste.

Juldagen 2020 - en annorlunda jul​
Juldagen 2020 - en annorlunda jul​
Men alltså min glada söta kille. Som får oss alla att smälta bara man är runt honom. En bestämd envis kille som älskar att mysa och pussas. Foto däremot är svårt, det totalvägrar han.
Juldagen 2020 - en annorlunda jul​
Sen har vi den här stora killen. Han vill ta foto ibland. Sjukt envis och bestämd om han inte får som han vill. Sen bråkar han med mamma hela tiden.
Jag försöker få till den här perfekta syskonbilden men det var omöjligt. Jag mutade med kakor, satte på låtar, försökte sjunga men inget hjälpte. Den lilla totalvägra.
Finaste presenten från barnbarnen till världens bästa mormor och morfar.
Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. 25 december, 2020 / 11:49 e m

  Vad lika de är bröderna såg man nu på bilderna, samt skönt att din mamma och ni är friskförklarade nu

  • Anna
   Författare
   26 december, 2020 / 9:42 e m

   Jag tycker också dom är lika ? Är verkligen tacksam att mamma mår bra. Livet så så himla kort.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?