Shoppa min stil

no products

Julfirande fortsätter -Annandag Jul

Hej finaste ni

Nu är julfirandet över och nu inväntar vi det nya året. Har varit en super mysig jul med nära och kära och en massa god mat. Känns som att vi knappt har varit hemma under juldagarna.

Igår var vi över hos svärföräldrarna och fortsatte fira julen. Svärföräldrarna hade gjort god mat och min och mannens favorit rätt, nämligen piroger. Det är en polsk specialitet och både jag och mannen älskar dessa piroger, det hade räckt att dom bara bjöd på piroger 😀 Kan nog inte räkna ut hur många piroger jag åt igår men jag nästan rulla hem 😀  

Bästa piroger    Klyftpotatis med färska championer och stekt kött.
   

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?