Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Just nu är det galet mycket

Hallo darlings
Har precis landat i soffan efter en lång dag, blev på sådär dåligt humör när jag såg att det snöa en massa ute. Just nu känns det galet mycket och man springer åt alla håll för att få saker och ting fixade. Känns som att jag kommer däcka vilken minut som helst men jag får hålla mig vaken lite till.

Imorgon ska jag och Linnea ställa upp på en intervju för en tidning och det känns sjukt spännande, vi skulle egentligen gjort det idag men det blev ändrat till imorgon. Super för min del då jag inte riktigt var på hugget för det där idag 😀

(null)

Följ:
Dela inlägget

1 kommentar

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?