Shoppa min stil

no products

Just what I need

Jag kan inte förklara hur jag älskar detta väder 😀 Visste är det varmt men vi ska fasiken inte klaga, jag älskar sommar och sol. Har dock ännu inte fått chansen att ta mig till stranden eller sola, får hoppas att värmen håller i sig så jag åtminstone få lite färg innan sommaren är slut. 

Idag jobbade jag hela dagen och precis när jag slutat stötte jag på Rasha i stan så vi tog en fika, en islatte. Precis vad jag behövde 😀 Så vi satte oss och helt enkelt kopplade av med varsin kall dricka och pratade om livet. Tänk att vårt liv kommer se helt annorlunda ut om 3 månader 😀 Som vi längtar efter våra bebisar 😀  

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?