Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Just what I need

Jag kan inte förklara hur jag älskar detta väder 😀 Visste är det varmt men vi ska fasiken inte klaga, jag älskar sommar och sol. Har dock ännu inte fått chansen att ta mig till stranden eller sola, får hoppas att värmen håller i sig så jag åtminstone få lite färg innan sommaren är slut. 

Idag jobbade jag hela dagen och precis när jag slutat stötte jag på Rasha i stan så vi tog en fika, en islatte. Precis vad jag behövde 😀 Så vi satte oss och helt enkelt kopplade av med varsin kall dricka och pratade om livet. Tänk att vårt liv kommer se helt annorlunda ut om 3 månader 😀 Som vi längtar efter våra bebisar 😀  

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?