Shoppa min stil

no products

Kaffeälskare & Måndag

Kaffeälskare & Måndag.

God morgon raringar.

Startar min morgon i vanlig ordning, med en stor kopp kaffe. Jag funkar inte som människa om inte jag får mitt kaffe.

Idag kör jag en dubbel espresso, ett starkt och mörkrostat kaffe från Real Coffee. Jag köper alla mina kapslar till min Nespresso från Real Coffee. Nu har jag testat deras nya kapslar, världens starkaste ekologiska kaffe, Milano. Jag gillar vanligtvis San Marino ekologiska kaffe men har nu hittat en ny favorit. Den har smakrik av bland annat mörk choklad så inte så konstigt att jag älskar den. Precis vad jag älskar. Sen skummar jag alltid alltid Ikaffe Oatly havremjölk. Bästa att skumma, man får otroligt god smak.

 

Bönorna i Espresso Milano är odlade i den gyllene triangeln mellan Brasilien, Peru och Colombia. I det orörda höglandet odlas ekologiska Arabica-bönor av exceptionellt hög kvalitet.

Smaktoner av mörk choklad, ek och valnöt ger Espresso Milano en enastående karaktär. Creman är en speciell upplevelse. Tjock och sammetslen ger den dig en oemotståndlig kaffeupplevelse.

Men jag ska vara ärlig, beställde nyligen från en annan sida som var lite billigare och blev otroligt besviken. Kaffet smakade lite vattnigt och jag blev lite besviken. Däremot köper jag ibland kapslar från Nespresso men eftersom jag dricker sjukt mycket kaffe så blir det lite dyrt. Men jag tycker att Real Coffee har bra priser dessutom.

Kaffeälskare & Måndag

Nu ska jag göra mig iordning och bege mig iväg för jobb. Känns inte alls som att det är juni och sommar. Vädret är också märkligt men också hela situationen. Snart väntar två veckors semester och sedan är jag ledig hela augusti.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?