Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Kaos dag

Hej fina

Kikar in en snabbis innan det är läggdags, ligger i sänge och ska strax sova. My gad vilken kaos dag jag haft idag. Började med att jag fick fnatt och ville ha ut alla julgrejer, typ direkt. Så jag började såga vår gran eller snarare sagt träd, tog typ 2 timmar innan jag var färdig. Sen fick jag plocka in allt i påsar.

Därefter kom mina föräldrar över och pappa skulle hjälpa till att skruva vår efterlängtade lampa. Efter en hel del jobb så lyckades pappa få upp lampan 😀 Tur man har en elektriker i familjen 😀 Alltså jag är totalt kär i lampan, kunde inte sluta stirra på den. Materiell kärlek 😀  

Kommer lite bättre bilder under morgondagen.


Sen så fick jag för mig att jag skulle tvätta soffan och då var klockan nästan 21. Trodde jag skulle svimma när jag började tvätta det vita lädret och det var typ svart. Har köpt alla möjliga medel till att tvätta soffan men inget har lyckats få tillbaka den vita färgen, så svärföräldrarna tips att jag skulle ta vanlig tvån och en borste. Som all smuts gick bort. Både mina föräldrar hjälpte till att tvätta soffan, synd att jag inte tog någon före och efter bild. 

Nä hörni nu är det kaos i hjärnan och denna sjukt trötta mamma behöver sin sömn.

Natti natt

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?