Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Kärlek såhär en söndag

Hej fina ni

Oh vad jag saknat dom morgonar när mannen tar lillkillen och jag får sova lite extra 😀 Inte för att han vaknar tidigt, för han är som sin mamma Älskar att sova. Vid 9.00 brukar han vilka stiga upp, vara uppe en stund sen sover han vid lunchen. Så nu passar jag på att dricka mitt kaffe och ladda inför söndagens städning. Vill passa på att ha det städat hemma inför veckan som kommer, spännande grejer på gång och då vill jag inte ens tänka på hemmet.

Prata nyss med mamma i telefon och alla har tydligen åkt på kräksjuka, vilken stark bakterie den lilla rackaren måste ha haft. Men att hon passade lillkillen när han var lite halvt dålig var guld värt för mig. Jag var tvungen att jobba den dagen och fanns ingen chans att jag kunde avboka Bloggmingel och stackars mannen var också jätte dålig så han kunde inte heller passa lillkillen. Känner att jag kommit min mamma mycket närmare nu när jag har barn själv och det känns helt underbart. Jag känner verkligen att hon ställer upp för mig på ett sådant sätt att jag kan lita på henne. Helt underbart att få ha den kontakten med sin mamma. 

Mitt lilla charmtroll 

 

Lillen fick jätte fina presenter av min farbror och hans fru som var på besök nu i helgen.  

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?