Shoppa min stil

Kavaj
Kjol
Volanger
T-shirt
Ysl
Idole
Hot Tools locktång
Hot tools
Tom Ford
Gucci väska
Gucci solglasögon
Mulberry
Mulberry Bayswater
Denim kjol
Linne
Ljusblå kavaj
Byxor
T-shirt
Kavaj
29   225
30   298
18   221
19   303
38   329

Kärlek till andra barnet.

Kärlek till andra barnet.

Innan jag fick Valentino funderade jag på om jag någonsin kommer kunna älska ett till barn lika mycket som jag älskar Matteo.

Jag har haft denna diskussionen med fler personer, både som har fler barn men också dom som har ett barn. Innan jag fick Valentino, så tänkte jag – kommer jag någonsin kunna älska mitt andra barn lika mycket som första. Jag hade svårt att tänka mig att man kan älskar båda barnen lika mycket och att det liksom finns plats för ett till barn i mitt hjärta.

Men så fort jag fick veta att jag var gravid med Valentino så hände det något. Den kärleken som växte fram gick inte att beskriva. En obeskrivlig kärlek till mina barn, båda två. Matteo kommer alltid vara den förstfödde och Valentino kommer alltid vara minstingen. Men kärleken är detsamma, känns på något sätt som att där helt plötsligt är två hjärtan. Jag älskar mina barn över allt annat på denna jorden. Kärleken till två barn är inte alls så komplicerad som jag trodde.

Att se mina två söner tillsamman är det finaste som finns. Kärleken är obeskrivlig och helt fantastisk. Så fel jag hade. Mina fina killar, som ibland driver mig till vansinne men som jag älskar över allt annat. 

Kärlek till andra barnet. ​
Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?