Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Kim Kardashian inspirerad hårstyling hos Larsson & Lange innan Bloggmingel

Igår passade jag och Käthe på att lyxa till det och boka in hårstyling innan Bloggmingel på Larsson & Lange på Triangeln. Den extra tiden behövde vi verkligen för att varva ner och lugna oss. Himla lyxigt när vår hårstylist bjöd oss på varsitt glas vin, precis vad vi behövde. 

När det kommer till min frisyr så hade jag noll inspiration på hur jag ville ha det. Ganska olikt mig då jag brukar vara ganska bestämd. Så jag gav Anna friheten att styla miyt hår och den blev en Kim Kardashian inspirerad look 😀 Har aldrig tidigare stylat håret själv på det viset och nu när jag tittar på foto så blev det sjukt snyggt 😀 

Reslutatet. Slickar bakom öronen och lätt vågigt baktill. Krävdes en hel del produkter för att få mitt hår på plats.  

     

    
  

Såhär fin blev Käthe i sina Hollywood glammiga lockar. 

 

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?