Shoppa min stil

Silkestop
Kjol i läderimitation
Marc Jacobs Highlighter
Concealer
4   79
14   249
5   259
6   326
13   310

Kjol i skinnimitation

I annonssamarbete med Bubbleroom.

Igår fotade jag en helt annorlunda look än vad jag brukar gå runt i, nämligen kjol i skinnimitation. Men jag har faktiskt bestämt mig för att bryta av lite och blanda min stil. Jag kör väldigt mycket elegant och klassiskt men en tvist och det är precis vad jag tycker looken nedan är.

Kjolen nedan är i skinnimitation och jag tycker den är super fin och dessutom sitter den snyggt. Det är min första kjol i skinnimitation och jag älskar den. Tycker även man kan styla den med en vit skjorta och pumps så får man en mer business look som passar kontorsstilen. Kommer använda den flitigt och ska passa på att visa er då hur jag stylar den. 

Nästan hela looken nedan är från Bubbleroom och använder du koden ANNAM så får du 10% rabatt på en hel order. Gäller även nedsatta varor.

Kjol i läderimitation 349:- / Chiara Forthi silkestop 499:- / Stövletterna kommer från märket Sthlm Femme på Members

Kjol i skinnimitation Kjol i skinnimitation Kjol i skinnimitation Kjol i skinnimitation

Älskar stövletterna och har dom i mocka och även med krokomönster. Dom är super sköna att gå i och dessutom är klacken lagom hög. Tyvärr så är det väldigt utplockat med storlekar. Jag har även andra modeller i samma märke och alla deras skor är så sköna. Klicka på länken ovan så kommer ni till märket och flera olika modeller.

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?