Shoppa min stil

no products
9   93
19   137
30   207
27   244
8   256

Klassiker – YSL Sac De Jour Väska

Klassiker – YSL Sac De Jour Väska.

En av mina absoluta favorit väskor är min YSL Sac De Jour. Jag älskar denna väskan och har tagit hand om den som om den vore min lilla bebis. Jag fick den som push present när Matteo föddes. Min drömväska som jag sneglat på i all evighet. Den kommer få följa med mig väldigt länge. Min är en Limited Edition som är en blandning mellan mocka och läder. Däremot så är dom YSL Sac De Jour som finns idag är i helskinn.

Klassiker – YSL Sac De Jour Väska i röd.

Har sett Sac De Jour modellen i röd och den är också urläcker. Det enda är att det är den mindre modellen med rem och jag föredrar att hålla i den. Men jag tror den hade varit för lite dom handväska utan man får istället ha den över axeln. 

Jag älskar fina eleganta och tidlösa väskor. Dom väskorna jag har idag är antingen en push present eller så är det när jag fyllt år. Jag har få men noga utvalda väskor som jag älskar.

Modellen jag har är en Limited Edition som är en blandning med läder och mocka. Älskar den och storleken är helt perfekt. Man känner att det dessutom är riktigt grym kvalitet på den och den väger en del. Rena perfektionen. 

Klassiker - YSL Sac De Jour Väska
Klassiker - YSL Sac De Jour Väska
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?