Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
35   218
17   192
24   294
34   300
18   293

Klassisk Tissot Damklocka

Klassisk Tissot Damklocka.

Idag kör jag Sustainable Fashion Challenge och temat är att visa upp något man ägt i mer än 10 år. Och då tänkte jag passa på att visa min Tissot klocka som jag haft i mer än 15 år. Det är en väldigt speciell gåva från min moster som jag fick i konfirmations present. På den tiden uppskattade jag den inte alls då jag tyckte den var tantig och damig. Men idag (några) år äldre så gillar jag den. Jag gillar egentligen mer maffiga herr klockor men den tycker jag är rätt charmig. Kul att kunna variera men också ha något som är ett speciellt minne.

Klassisk Tissot Damklocka
Klassisk Tissot Damklocka.
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?