Shoppa min stil

Kavaj
Kjol
Volanger
T-shirt
Ysl
Idole
Hot Tools locktång
Hot tools
Tom Ford
Gucci väska
Gucci solglasögon
Mulberry
Mulberry Bayswater
Denim kjol
Linne
Ljusblå kavaj
Byxor
T-shirt
Kavaj
10   81
23   179
25   249
105   410
19   260

Klassisk Tissot Damklocka

Klassisk Tissot Damklocka.

Idag kör jag Sustainable Fashion Challenge och temat är att visa upp något man ägt i mer än 10 år. Och då tänkte jag passa på att visa min Tissot klocka som jag haft i mer än 15 år. Det är en väldigt speciell gåva från min moster som jag fick i konfirmations present. På den tiden uppskattade jag den inte alls då jag tyckte den var tantig och damig. Men idag (några) år äldre så gillar jag den. Jag gillar egentligen mer maffiga herr klockor men den tycker jag är rätt charmig. Kul att kunna variera men också ha något som är ett speciellt minne.

Klassisk Tissot Damklocka
Klassisk Tissot Damklocka.
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?