Shoppa min stil

no products

Kom igång med träningen efter semestern

Kom igång med träningen efter semestern.

Jag har inget recept på hur man bäst kommer igång med träningen efter semestern. Utan jag kan utgå från mig själv och ge de tips som funkar för mig. Något som jag själv alltid tänker på är – vänta inte på motivationen utan bara gör det. Tyvärr så kommer inte motivationen utan den skapar du genom att nå framgång i det man önskar.

Här är några tips till att hålla igång:

– bara gör det, vänta inte på motivationen. Jag schemalägger min träning i min kalender.

– ha gärna en träningsplan. Ex idag kör jag cardio och ben, imorgon rygg och armar, dag 3 axlar. Det programmet får man själv lägga upp beroende på hur ofta man tränar.

– ha med dig träningsväskan i bilen och gå direkt efter jobbet. När jag har barnen och vi går till gymmet direkt efter jobb så har jag med mellanmål i väskan till dom. Mina barn älskar barnpassningen på sats och ser verkligen fram emot att vara där. Vilket underlättar. Det är inte alltid lätt att få ihop träningen med barnen men viktigt med planering. Jag brukar exempelvis laga middag dagen innan för att ha middagen färdig när vi kommer hem från gymmet.

– självklart kan det ibland vara extra pepp med nya träningskläder men det blir dyrt om man gör det till en vana. Det man istället kan göra är att när man sätter igång med träningen nu efter semestern köpa något nytt.

Dela gärna med dig om du har några tips som funkar för dig!

Kom igång med träningen efter semestern.
Kom igång med träningen efter semestern.
Kom igång med träningen efter semestern.
Kom igång med träningen efter semestern.
Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?