Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Konsekvenserna jag få ta & dagens invägning 

Idag är det måndag (ifall någon missat :p) och för min del betyder det invägning hos Kicki på ViktVäktarna. Det gick inte så bra, vilket jag redan kunnat gissa då jag ännu en vecka använt min veckobonus. Och som Kicki sa klart man ska få använda sina veckobonus annars blir livet tråkigt. Men i mitt fall har det varit alldeles för många veckor och dom andra gångerna visade vågen ner medan idag visade den 200 gram upp. 

Det är nya tag och jag har insett att jag inte kan använda min veckobonus varje vecka utan får helt enkelt prioritera. Sen så kommer jag även att inför strikt att inte äta efter 18.00. Det är min stora bov, att äta på kvällen. Jag har fått mig en smäll på fingrarna och det var detta jag behövde för att förstår att jag inte kan ha det som rutin och använda veckobonusen varje vecka. 

Någon mer som har haft en tuff vecka? 

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?