Shoppa min stil

klänning
Klänning
kavaj
Pumps
Kappa
Kappa
Kappa
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
2   45
13   224
17   174
17   228
19   211

Kontinentalsäng från Nordiska rum

I samarbete med Nordiskarum.se

Nu känns det verkligen som att vi haft vår säng ett bra tag och borde kolla på en ny säng. Dom säger ju att även om sängen är i “bra skicka” så bör man byta ut den och fräscha upp madrassen. Kanske inte sänggavel och så, men just madrassen. Och tänker man efter riktigt noga så spenderar vi större delen av vår tid i sängen och därför är det bra att investera i en bra säng. Tycker absolut inte man ska snåla med en säng.

Hos Nordiska Rum så kan ni hitta kontinentalsängar och ramsängar till väldigt bra priser. Du erbjuds också 10 års garanti på som täcker ram- och fjäderbrott och det är för att du ska känna dig trygg och nöjd med ditt köp. Det bästa är att du kan faktiskt välja hur du vill ha din säng, vill du ha den med träben eller metall. Så himla smidigt att kunna få göra det och anpassa sängen till ens egen stil.

Chester Delux Kontinentalsäng

Jag blev rejält förälskad i Chester Delux Kontinentalsäng i måtten 180x200cm. Den finns också i måtten 160x200cm. Men jag har alltid älskat stora sängar så den större passar oss utmärkt. Och nu när man dessutom har två barn, så vill man kunna ha plats så dom kan krypa ner till oss. Jag älskar det blåa tyget och har länge sneglat på en blå säng. Dock så har mannen och jag varit lite oeniga och han tycker vi ska köra på en grå eller beige. Däremot så skulle jag ändra benen från dom i trä till metall, blir mer modernt och passar vår stil mer. Jag skulle matcha det snyggt med olika gråa nyanser och eventuellt någon detalj i blått. 

Besök gärna Nordiska rum för att kika på fler kontinentalsängar och en massa inredning till bra pris.

 

 

Följ:
Dela inlägget

1 kommentar

  1. 19 september, 2019 / 11:37 f m

    Håller med om att det är viktigt att sova bra och låta batterierna återladdas.
    Och att ha en bra säng är en god förutsättning för att sova bra och i förlängningen må bra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?