Shoppa min stil

klänning
Klänning
kavaj
Pumps
Kappa
Kappa
Kappa
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
2   58
13   228
17   174
17   228
19   211

Köpa begagnade mobiler

I samarbete med phonehero.se

Visste ni att man kan köpa begagnade mobiler där du får garanti och andra förmåner? Nej det visste inte jag heller. En väldigt smart grej för någon som inte vill lägga en förmögenhet på en ny mobil. Och dessutom ha med sig miljötänk.

Men på phonehero.se kan du köpa begagnade mobiler och dessutom få 12 månaders garanti. Den är noggrant testad och går igenom en rad olika tester innan den säljs på sidan m. Det finns olika betalningsalternativ där du även kan dela upp betalningen om det behövs, samt att produkten skickas samma dag. Du får även med dig laddare när du köper mobilen.

Dessutom så har du 14 dagars ångerrätt om du skulle ångra dig med ditt köp. Sist men inte minst, enligt phonehero.se så spara du en betydande mängd CO2-utsläpp när du köper en begagnad mobil istället för en ny mobil.

Jag själv har inte testat tjänsten. Men det är ett väldigt bra alternativ för någon som tänker på miljön eller som helt enkelt inte vill lägga en massa pengar på en ny mobil. En begagnad IPhone kan vara ett sätt att spara pengar då en ny kostar en del. IPhone är så sjukt eftertraktad och även fast det inte är den nya modellen så sälja den fortfarande. Så att köpa en begagnad mobil är bra för både miljön och plånboken.

Jag själv älskar Iphone och det finns ingen annan telefon som slår den. Vet att flera har försökt att introducera Samaung mobilerna men det går inte. iPhone kommer alltid finns med mig. Det värsta är att ifall man någon gång behöver byta mobil så är allt kvar i Iphone. Har hört att det ska vara enormt svårt att byta mobil. Men iallafall, det är inte ens i tankarna. Så varför inte kolla på begagnade Iphone.

Kika in på deras hemsida och kolla runt. 

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?