Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
32   231
26   281
30   219
39   285
72   470

Kostym i Beige

Reklam för Cream Clothing.

Kostym i Beige.

Ni som läst mitt tidigare blogginlägg så tipsade jag om en kostym för kurvigare kropp. Jag skrev även att det blev samma fast i beige. Så här kommer den som är i beige. Eftersom jag har extremt svårt att hitta en kostym som sitter bra så passar jag på. Hade den funnits i min storlek i den gröna så hade det blivit en i grön med. Nej jag har inte blivit galen utan jag som har svårt att hitta rätt måste passa på.

Den beiga hittar ni – HÄR – och även den kommer från samma märke, Cream Clothing. Jag har inga plagg från detta varumärke sedan tidigare men det kommer helt klart bli ändring på det. Kostymen sitter som gjord på mig och den är så otroligt mjuk i tyget. Det jag också gillar är att den är strechig i materialet vilket gör att den passa mig perfekt. Jag är rätt så bred över rumpan och smal i benen. Så dom flesta kostym byxor som jag provar sitter bra runt rumpan men är jätte breda över benen. Eller så är dom låga i midjan vilket jag inte alls gillar. Men smaken är som baken. Är dock så glad att jag hittat en kostym i beige.

Kostym i Beige ​
Kostym i Beige ​
Kostym i Beige ​
Följ:

1 kommentar

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?