Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Kräksjuk baby & trött mamma

Hej fina ni

Alltså idag är jag så trött att ögonen går i kors, ska verkligen försöka sova dom timmarna som lillkillen sover. 

Inatt hörde jag lillkillen hosta vid 01.30 och när jag tittar till honom så hade han kräkt. Jag blev jätte rädd eftersom han vanligtvis inte kräker. Jag tog upp honom och matade honom och sen när jag skulle rapa honom så kräkte han ner hela mig och efter det kräkte han på golvet. Jag fick panik och ringde 1177 och då sa hon bara att jag skulle amma honom oftar så han får i sig lite mat åt gången. Började han kräka mer så skulle vi åka in. 

Mannen sov på soffan då han forfrande är helt sjuk och lillkillen fick sova med mig i sängen. Jag kom ner i sängen vid 04 och den tiden däremellan har jag knappt sovit något då jag var rädd att lillkillen skulle kräka när han sov. Fick sätta igång tvättmaskinen och byta sängkläder mitt i natten.

Nu ska jag lagga upp med en massa kaffe och hoppas på att han inte kommer kräka mer. 

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?