Shoppa min stil

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender
17   190
10   103
23   155
35   194
12   134

Kroppen behöver vila!

Kroppen behöver vila!

När klockan ringde igår så kände jag att min kropp inte orkade. Jag skulle egentligen till gymmet men kände inte att orken fanns. Jag får helt enkelt lyssna på min kropp och låta den vila. Känner mig stolt som gått till gymmet tidigt på morgonen. Jag är ju inte en morgonmänniska i vanliga fall.

Men på grund av dom strikta rekommendationerna från folkhälsomyndigheten så jobbar vi hemifrån. Ni som jobbar hemma vet att det är otroligt tufft att sitta vid en dator hela dagen. Men jag tycker det har hjälpt mig enormt att vara på gymmet tidigt på morgonen. Kroppen har fått göra sitt. Sen har man i lugn och ro kunnat sitta och jobba. Jag har så mycket spring i benen och det känns skönt efter träningen.

Men alltså kolla på dessa två. Hur söta får man lov att vara. Riktiga busungar. Valentino är i en period där han vill ha allt Matteo leker med. Matteo är i en sådan period att han vill ta allt Valentino leker med. Och den lilla är sjukt envis och tuff och skriker om han inte får sin vilka igenom. Ni kan tänka er vilket liv det är här hemma. Har dock fått höra att det kommer fortsätta ju äldre dom blir. Spännande ??
Följ:
Dela inlägget

4 Kommentarer

 1. Anne
  9 november, 2020 / 10:27 e m

  Har ni haft vattenläcka i huset? Det syns svart i hörnet vid vägen samt att alla möbler verkar va borta. ?

  • Anna
   Författare
   10 november, 2020 / 5:36 f m

   Hej Anne.

   Är det Instagram du varit inne på men kommenterar här? För hänger inte riktigt med vilket foto du menar i detta inlägg. Ang möbler så har vi rensat i ett hörn i vardagsrummet så lillen kan krypa fritt och leka.

 2. 11 november, 2020 / 10:27 e m

  Bra att du lyssnade på din kropp =D, jag är impad för jag skulle verkligen behöva komma igång

  • Anna
   Författare
   12 november, 2020 / 8:28 e m

   Ja men ibland måste man det.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?