Shoppa min stil

no products
9   89
19   136
30   206
27   244
8   256

Kvalitetstid med barnen

Hej raringar

Har landat i sängen efter en riktigt lång dag. Den stora killen sover och den lilla har magknip så han har precis somnat. Vet inte riktigt vad jag har ätit att han har så ont.

Eftersom det är fredag så går inte Matteo på förskolan och då passade vi på att boka en playdate med Matteos bästis Theo. Men eftersom det regna ute fick vi köra på plan B, nämligen Extreme Zone. Efter några timmar på Extreme Zone tog vi en fika på Espresso House och därefter åkte vi över till inomhuslekplatsen på Burlövs center.

Jag hade också bokat en nageltid hos Dinh. Så jag fick åka hem och plocka upp mannen eftersom han var tvungen att passa kidsen medans jag fixade naglarna. Gick hur bra som helst. Så nu känner denna mamman sig någorlunda fräsch. På måndag ska jag fixa fransarna och det tar lite längre tid än naglar. Men jag pumpar så det kommer gå jätte bra. Mamma måste ju vara fin.

Bjuder på lite bilder från idag. Killarna var så lyckliga idag och sprang i flera timmar och bara busa.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?