Shoppa min stil

Veronica Virta
Silkestop
Kjol i läderimitation
Marc Jacobs Highlighter
Concealer
33   227
39   296
20   318
28   448
10   306

Kvalitetstid med min älskling

Idag blev det en massa kvalitetstid med min älskling, den minsta. Mannen jobba hela dagen så jag och lillen passa på att åka in till stan. Jag skulle nämligen fixa naglarna och han umgicks med moster. Därefter åkte vi över till mamma för att ära lunch. Dom hade en massa rester från påskmaten så det passade perfekt.

Efter maten vilade vi en stund framför en film. Sen åkte vi till Jägersro där det har varit tivoli hela påsken. Matteo älskar tivoli och det gör i och försig jag med, men nu mår jag bara illa. Han tvinga mormor att åka spökrundan med honom. Kvalitetstid med min älsklingKvalitetstid med min älsklingKvalitetstid med min älskling

Nu blir det lite mys med serier innan läggdags. Imorgon väntar första jobbdagen efter en härlig långledighet. Har varit skönt att vara ledig men det ska bli skönt med jobb också.

God Natt raringar.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?