Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Kvalitetstid med tjejerna

Hej fina ni

Sorry för en dålig uppdatering på bloggen, har helt enkelt varit lite off dom senaste dagarna. Kännt mig trött och hängig. 

Idag bokade jag och tjejer in ett Ikea och Ilva besök, så vi träffades upp åt lunch på Ikea och sedan tog vi en runda och shoppa. Sen tog vi oss till Ilva tog en fika och en runda. Alla 4 älskar att gå runt på både Ikea och Ilva 🙂 Vi pratar inte om ett besök på 1 timme utan vi är där i flera timmar och då tar vi även lång lunch/fika för att hinna skvallra lite också.

När jag väl kom hem däcka jag på bara några sekunder och sov i flera timmar, välbehövlig sömn och vila. Ska använda denna tiden till att helt enkelt försöka vila ut, jag får inte så mycket sömn på natten då lillkillen är en riktig buse i magen och låter inte mig sova. Snart så kommer han 😀  

 
Nu blir det filmmys med mannen.

Pusselipuss

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?