Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

La Leia event & tjejkväll

La Leia event & tjejkväll.

God morgon raringar.

Vill börja med att önska er en fin fredag.

I veckan var jag och Maria på La Leia event nere i stan. La Leia säljer lyxiga underkläder. Så himla mycket fint. Men eftersom eventet var mitt i stan så passade jag och Maria på att sätta oss på Lilla Torg och ta en kopp kaffe. Däremot är det så otroligt skönt med egentid mitt i veckan och att bara få sitta och vara.

Vi träffade också på ett gäng härliga tjejer på eventet som vi lärt känna via sociala medier. Så otroligt kul att få prata och träffa nya människor. Jag älskar att träffa nya människor och bara prata och lära känna dom.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?