Shoppa min stil

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender
17   190
10   103
23   156
35   194
12   134

La Leia event & tjejkväll

La Leia event & tjejkväll.

God morgon raringar.

Vill börja med att önska er en fin fredag.

I veckan var jag och Maria på La Leia event nere i stan. La Leia säljer lyxiga underkläder. Så himla mycket fint. Men eftersom eventet var mitt i stan så passade jag och Maria på att sätta oss på Lilla Torg och ta en kopp kaffe. Däremot är det så otroligt skönt med egentid mitt i veckan och att bara få sitta och vara.

Vi träffade också på ett gäng härliga tjejer på eventet som vi lärt känna via sociala medier. Så otroligt kul att få prata och träffa nya människor. Jag älskar att träffa nya människor och bara prata och lära känna dom.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?