Shoppa min stil

no products

Lagom Bitter & sur

Idag har varit en sådan bitter dag för mig och den måste jag dock skylla på den 4 timmars sömnen jag fick i natt. Visst kunde jag gått och lagt mig tidigare igår men ibland är det inte så enkelt när man ska åka iväg. Jag styrs väldigt mycket av min sömn och idag har jag verkligen varit sådär sur.

På kvällen blev det dock lite bättre eftersom jag gick över till överskottsenergi som inte heller är det bästa men jag lyckades leva på den. Marianna, jag och Linnea traska ner till första bästa matstället här i stan då vi var sjukt hungriga. Vi prickade bra med maten och den var super god. Sen satt vi i flera timmar och bara snacka och garva emellanåt, vi fick väl en och en annan ond blick haha. Så nu ligger jag halvt utslagen i sängen och kan knappt hålla ögonen öppna. Dags att få den dagliga skönhetssömnen om jag ska fungera normalt imorgon.

Gott Natt darlings

IMG_9497
Stockholm visade sig inte från sin bästa sida utan bjöd på snö. Bara att slänga på sig kofta och curlingkänger.

IMG_9494-451x600

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

  • anna
   Författare
   29 januari, 2015 / 11:16 f m

   ahha man försöker hålla humöret uppe ibland 😉

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?