Shoppa min stil

Kavaj
Kjol
Volanger
T-shirt
Ysl
Idole
Hot Tools locktång
Hot tools
Tom Ford
Gucci väska
Gucci solglasögon
Mulberry
Mulberry Bayswater
Denim kjol
Linne
Ljusblå kavaj
Byxor
T-shirt
Kavaj
12   74
103   342
18   253
51   363
31   314

Lancome Idole Parfym

Innehåller reklam genom annonslänk för Lyko.

Lancome Idole parfym är min senaste tillskott till parfym samlingen. När jag doftade på denna parfymen så blev jag direkt förälskad. Men jag har en förkärlek till parfym och älskar att lukta gott. Har alltid en parfymflaska i väskan ifall jag glömmer att spruta parfym.

Just nu har Lyko 20% rabatt på alla parfym. Tyvärr är Lancome Idole helt slut och jag förstår varför.

Lancôme Idôle Le Parfum gör jasmin sällskap med en hjärtnot av ros, och ger en krämig, pur, intensiv mjukhet. Det florala hjärtat skapar Idôles ustrålning, och dess ljus strålar genom doften med sensualitet. En sofistikerad doft av chypre tar sig igenom en rikedom av friska och strålande blomblad. Vit chypre tar Idôle till exceptionella höjder, moderniserad med hjälp av en kombination med mysk, och dröjer sig kvar i en sensation av nude.

Lancome Idole Parfym ​
Lancome Idole parfym – dofta rosor. 

Jag är inte så förtjust i blommig dofter men denna är inte så blommig trots att den är gjord på rosor. Den doftar väldigt friskt samtidigt som den är väldigt sensuell och magisk.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?