Shoppa min stil

no products

Långhelgen som varit

Långhelgen som varit.

Hej raringar.

Sitter framför Sex & The City filmen och samtidigt betar av lite jobb. Multitasking på hög nivå. Känner dock att jag gjort av med alldeles för lite energi och att det kryper i benen på mig. Tanken var att ta en lång promenad men det började åska och ösregna så det fick vi skippa.

Har haft en otroligt skön långhelg. Det har varit en massa vila och jag har fått vila ut ordentligt, trots att jag fått en hel del gjort. Vid ett tillfälle kände jag mig lite smått uttråkad och då passade gymmet helt perfekt. Även denna veckan blir en kort arbetsvecka på grund av alla röda dagar. Men passar mig perfekt som inte kommer ha någon semester utan kommer gå på mammaledighet direkt. Kommer ha ca 3 veckors föräldrarledigt med Matteo för att umgås med honom innan bebisen kommer. Vill passa på att umgås med honom så han får lite egentid med mig innan bebisen kommer.

Vädret har också varit helt fantastiskt och lillkillen har spenderat varje minut utomhus. Man blir så glad av att se honom så glad. Märks verkligen hur han älskar att vara ute och busa. Mitt barn är inget barn man kan locka in med IPad utan han är hellre ute och leket. Vilket jag älskar.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?