Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Längtan efter det lilla livet 

God morgon fina ni

I natt sov jag jätte bra, gick inte alls upp på toa lika många gånger som jag brukar göra. Kan vara för att jag var igång igår och när jag väl la mig för att sova däcka jag på två sekunder. Skönt iallafall.

Nu är det 10 dagar kvar till beräknad förlossning, ja jag vet att jag tjatar ut er med dessa dagar men ni får helt enkelt ha tålamod med mig 😉 O vad vi längtar efter det lilla livet, man kan inte sluta prata om honom. Jag som har varit och fortfarande är smått rädd för förlossningen är sjukt taggat nu, märkligt hur kroppen kan växa in i en sådan grej. Aja mer om det i ett annat inlägg. Nu ska jag traska ut och jobba,

Önskar er en härlig dag 

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?