Shoppa min stil

no products

Lansering av Marqet i Malmö

Lansering av Marqet i Malmö.

Den senaste tiden har jag verkligen haft fullt upp. Förra veckan var helt galen, hade otroligt mycket att göra. Denna ser dock betydligt bättre ut, trots att jag har lite att göra denna veckan med. Känns lite overkligt att det faktiskt är jul nästa vecka.

I förra veckan var jag och Maria på lanseringen av Marqet i Malmö. Marqet, tidigare känt som MQ. Marqet kommer erbjuda både kläder och inredning.

Såklart fanns det en massa fina plagg. Jag har blivit väldigt förälskad i duvblå och grön färg. Marqet kunder verkligen dom trendiga färgerna.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?