Shoppa min stil

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender
25   181
56   259
32   220
51   275
39   281

LÄPPSTIFTSGUIDE -så hittar du rätt nyans på läppstift

Det här med att hitta rätt nyans på läppstiftet som passar just dig är inte världens enklaste grej. Men här kommer en läppstiftsguide som ska hjälpa dig.

LÄPPSTIFTSGUIDE

När det kommer till läppstift så finns det en grundregel som fungerar i de flesta situationer. De som har ljus hy och blir röda i solen passar bäst i kalla nyanser och de som har mörkare hy och blir bruna i solen passar bäst i varma nyanser. Men sen såklart finns det fall där det är tvärtom, detta är bara ett tips och ett utgångsläge om man nu är i farten och letar efter rätt nyans.

Nude: att hitta den perfekta nude färgen är inte alltid det enklaste. Finns hur många som helst nyanser på nude. Men det bästa är att utgå från din hudton och välja ett läppstift som är lite mörkare än din hudton. Ett läppstift som går mer mot rosa passar bra för ljus hy, persika passar till mellan hy och koppar till mörkare hy.

Rosa: ett rosa läppstift är ett måste. Helst några olika nyanser som passar dig. Har du mörk hy så kan du använda kraftigare och knalligare rosa, desto mörkare hy desto starkare rosa. Har du ljus hudton så passar ljusare och lättare nyanser av rosa. 

Coral: denna passar både en mörkare och ljusare hy. En av mina absoluta favoritfärger, så fräscht och snyggt. De med ljus hy ska köra på en nyans som går mer mot rosa och de med mörkare hy ska satsa på mer intensiva nyanser. 

Röd: funkar alltid, både som vardagsmakeup eller addera glamourkänsla när du är redo för fest. Hallonrött passar dig som är blek, klarrött dig med mediumljus hud och mörka kulörer smickrar färgad hy.

Den perfekta rosa färgen som håller länge Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Lipstick, The Mats, 202 rose crazy (-adlink)

YSL The Mats 202 rose crazy

Den perfekta Nude färgen Tom Ford Lip Color, 1 spanish pink (-adlink) Tyckte dock mitt foto inte var rättvist i färgen så jag lånade bilden nedan.Tom Ford

Tom Ford Lip Color, 1 spanish pink1. Outlet 728x90

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?