Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Lavendel tweed kavaj

Lavendel tweed kavaj.

När det kommer till kavaj så är jag helt tokig i detta plagg. Jag skulle kunna bära kavaj nästan varje dag. Hade kanske blivit lite tråkigt så jag får variera. Men så himla fint. Skulle säga att jag har kavajer i nästan alla färger. Eftersom jag går mycket i kavaj så är där ingen kavaj som står och väntar. Sen har jag även gett bort och sålt dom som jag inte använder.

Lavendel färg på kavaj är en sådan färg jag alltid älskat men inte riktigt kunnat hitta rätt nyans. Men så såg jag denna lavendel tweed kavaj och den var så perfekt och det stod mitt namn på den. Kavajen är från Zara och dessutom i tweed. Har en förkärlek till tweed. Känns som att lila och lavendel är färger jag får satsa på i min garderob.

Lavendel tweed kavaj
Lavendel tweed kavaj
Jag passar på att styla den med ett lila linne i siden. Tycker det är så snyggt med spets detaljerna.

Jag kommer även bjuda på mer dagens outfit i bloggen. Brukar alltid vara så uppskattat. Dessutom älskar jag själv att inspireras och kolla in outfits hos andra. Man får så himla mycket tips och jag vet att även shopping tips brukar uppskattas. 

Följ:

2 Kommentarer

  • Anna
   Författare
   2 september, 2020 / 10:22 e m

   Tack snälla ?

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?