Shoppa min stil

Kavaj
Kjol
Volanger
T-shirt
Ysl
Idole
Hot Tools locktång
Hot tools
Tom Ford
Gucci väska
Gucci solglasögon
Mulberry
Mulberry Bayswater
Denim kjol
Linne
Ljusblå kavaj
Byxor
T-shirt
Kavaj
29   225
30   298
18   221
19   303
38   329

Lavendel tweed kavaj

Lavendel tweed kavaj.

När det kommer till kavaj så är jag helt tokig i detta plagg. Jag skulle kunna bära kavaj nästan varje dag. Hade kanske blivit lite tråkigt så jag får variera. Men så himla fint. Skulle säga att jag har kavajer i nästan alla färger. Eftersom jag går mycket i kavaj så är där ingen kavaj som står och väntar. Sen har jag även gett bort och sålt dom som jag inte använder.

Lavendel färg på kavaj är en sådan färg jag alltid älskat men inte riktigt kunnat hitta rätt nyans. Men så såg jag denna lavendel tweed kavaj och den var så perfekt och det stod mitt namn på den. Kavajen är från Zara och dessutom i tweed. Har en förkärlek till tweed. Känns som att lila och lavendel är färger jag får satsa på i min garderob.

Lavendel tweed kavaj
Lavendel tweed kavaj
Jag passar på att styla den med ett lila linne i siden. Tycker det är så snyggt med spets detaljerna.

Jag kommer även bjuda på mer dagens outfit i bloggen. Brukar alltid vara så uppskattat. Dessutom älskar jag själv att inspireras och kolla in outfits hos andra. Man får så himla mycket tips och jag vet att även shopping tips brukar uppskattas. 

Följ:

2 Kommentarer

  • Anna
   Författare
   2 september, 2020 / 10:22 e m

   Tack snälla 🙏

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?