Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

LCHF dessert – Godaste chokladmousse

Måste verkligen dela med mig av receptet på en av den godaste desserten jag ätit på väldigt länge. Så klart är det ett LCHF recept 😀 Himla smidig och enkel att tillaga

            4 potioner

  • 100 gram mörk choklad
  • 2 äggulor
  • 3 dl vispgrädde
  • Smält chokladen, jag brukar hälla en halv dl grädde i en gryta och smälta chokladen. Vispa grädden lite löst och vispa sedan ner äggulorna. Häll i den smälta chokladen. Häll upp i glas och in i kylen. Man kan servera den med grädde eller bär. Oftast tar jag bär 😀 Riktigt godd. 
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?