Shoppa min stil

no products

Lila By Malina klänning

Lila By Malina klänning.

Jag passade på att klicka hem Emily dress från By Malina när den var på rean. Från början var jag tveksam vilken färg jag skulle ta. Egentligen ville jag ja fler färger men fick välja en så det blev en lila By Malina klänning. Jag älskar allt med klänningen. Färgen, stilen, modeller, ja allt. Jag älskar lila, men har inte riktigt hittat plagg i just den lila färgen som jag gillar. Hade velat ha en kavaj i precis samma färg, så har ni något tips får ni gärna säga till.

Har fått en del frågor kring hur den är i storleken och jag upplever den liten i storleken. Speciellt över bysten är den rätt liten. Jag har inte så stora byst och ändå sitter den tajt på mig.

I vintras köpte jag en grön By Malina klänning som också är super läcker. Även denna är liten i storleken, så jag tror att By Malina klänningar är små överlag.

Lila By Malina klänning
Lila By Malina klänning
Brukar aldrig köra mittenbena då jag har en virvel. Men jag tyckte det blev rätt snyggt med två klämmor på vardera sida. Blev inspirerad av en serie jag kollar på Netflix där dom använder mycket hår accessoarer.
Lila By Malina klänning
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?