Shoppa min stil

no products

Livet som mamma & influencer

Hej raringar.

Sitter vid datorn och fixar med lite jobb. Livet som influencer 🙂 Och jag älskar det. Den minsta sover och den stora kollar på film. Matteo kommer vara på förskola tis- tors under tiden jag är föräldraledig och då tänkte jag passa på att få lite jobb gjort. Men jag ska också så småningom komma igång med träningen. Såfort jag lämnar av honom på förskolan kommer jag att åka iväg till träningen. Sats har dessutom barnpassning vilket är guld värt. Det är den enda anledningen varför jag tränar där, pga deras barnpassning.

Men nu är Matteo så stor så han förstår att jag har lite grejer att fixa. Tycker det är så skönt att han är så stor att han faktiskt klarats det mesta själv och förstår mycket.

Ska göra mig klar för att åka iväg och träffa Maria en snabb runda. Vi ska fota outfit bilder.

Ha en underbar söndag fina ni.

Livet som mamma & influencer

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?