Shoppa min stil

Kavaj
Kjol
Volanger
T-shirt
Ysl
Idole
Hot Tools locktång
Hot tools
Tom Ford
Gucci väska
Gucci solglasögon
Mulberry
Mulberry Bayswater
Denim kjol
Linne
Ljusblå kavaj
Byxor
T-shirt
Kavaj
14   142
15   250
45   314
29   329
30   317

Livet som tvåbarnsmamma

Livet som tvåbarnsmamma.

God morgon raringar.

Ska strax packa ihop kidsen och ta mig till gymmet. Jag älskar söndagens spinningpass, den är 1 timme och det är verkligen ett hata/älska pass. Efter passet ska Matteo iväg på Taekwondo. Snacka om mammalivet. Mannen jobbar nämligen helg så det är full rulle med kidsen.

För övrigt tycker jag att det går bra. Valentino är en extremt snäll bebis. Han har däremot varit väldigt förkyld, det har blivit betydligt bättre men han hostar fortfarande. Vilket har gjort att jag knappt fått någon sömn om nätterna. För så fort han börjar hosta så hoppar jag upp ur sängen. Därav har även träningen hamnat efter. Jag har varit så extremt trött på morgonen.

Jag måste hitta en bra rutin, försöka komma i säng lite tidigare. Hoppas hoppas att hans hosta snart går över för då får även hg min sömn.

Igår blev det fika och shopping med barnen och mormor. Matteo var inte helt sugen att gå i affärerna, men det förstår man ju. Fick muta honom med massor av godsaker.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?