Shoppa min stil

Pumps
Kappa
Kappa
Kappa
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
11   119
17   190
11   159
7   196
6   157

Livet som tvåbarnsmamma

Livet som tvåbarnsmamma.

God morgon raringar.

Ska strax packa ihop kidsen och ta mig till gymmet. Jag älskar söndagens spinningpass, den är 1 timme och det är verkligen ett hata/älska pass. Efter passet ska Matteo iväg på Taekwondo. Snacka om mammalivet. Mannen jobbar nämligen helg så det är full rulle med kidsen.

För övrigt tycker jag att det går bra. Valentino är en extremt snäll bebis. Han har däremot varit väldigt förkyld, det har blivit betydligt bättre men han hostar fortfarande. Vilket har gjort att jag knappt fått någon sömn om nätterna. För så fort han börjar hosta så hoppar jag upp ur sängen. Därav har även träningen hamnat efter. Jag har varit så extremt trött på morgonen.

Jag måste hitta en bra rutin, försöka komma i säng lite tidigare. Hoppas hoppas att hans hosta snart går över för då får även hg min sömn.

Igår blev det fika och shopping med barnen och mormor. Matteo var inte helt sugen att gå i affärerna, men det förstår man ju. Fick muta honom med massor av godsaker.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?