Shoppa min stil

no products

Livsnjutare – egentid – kärlek

Livsnjutare – EgentidKärlek

Hej raringar.

Passar på att kika in denna söndag kväll. Ansiktsmasken är på och vin är utbytt till isvatten. Jag har satt igång serier på Netflix och barnen sover. Kan det bli bättre.

Vi har haft en helt underbar helg. I fredags kväll var vi ute och åt middag med farmor. Inte helt enkelt att gå på restaurang med små barn. Men vi tycker att det är viktigt att dom får lära sig. Även om vi endast kan sitta där i 30 minuter så tycker vi det är viktigt att barnen får lära sig olika miljöer. När jag skriver att det inte är så enkelt menar jag att man måste underhålla dom och efter en tid så blir barnen rastlösa.

Livsnjutare - egentid - kärlek ​

I lördags kväll köpte vi med pizza och åkte iväg till lekplatsen. Farmor följde med och vi passade på att lyxa till det lite extra och tog med lite bubbel. Super mysig kväll och vi satt länge och bara njöt.

Livsnjutare - egentid - kärlek ​

Idag har vi haft en härlig Söndag, sovit lite längre än vanligt. Tack vare att barnen sov längre. Så himla skönt och välbehövligt. Sen gjorde vi oss i ordning och åkte iväg till Lomma. Barnen lekte på lekplatsen och vi drack vårt kaffe. Därefter blev det en liten promenad längst stranden. Helt fantastisk vad man kan njuta av sådana stunder och det är precis vad man behöver.

När mamma försöker knäppa den perfekta bilden och killarna är inte samarbetsvilliga. Men hur söta som helst, mina små älsklingar.
Kvällens mask är på och det är Netflix som gäller.
Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?