Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
28   138
45   266
62   371
22   283
44   340

Ljusblå tweedset får Newhouse

Reklam för Newhouse

Jag älskar tidlösa och klassiska plagg. Ett av mina absolut favorit set kommer från Newhouse och detta tweedset kommer jag använda väldigt mycket. Det bästa är att man kan ha den tillsammans men också kjolen för sig och kavajen för sig. Såklart är det snyggast att ha dom tillsammans. Men vill man variera lite så kan man köra dom separat. Jag föredrar hellre att klä mig elegant och kanske lite damigt ibland men älskar den stilen. Däremot tycker jag själv att jag är rätt så duktig på att variera och ibland kör jag även trendigt och klassiskt.

Mina dagens outfits är uppskattade och jag ska färska tipsa er lite då och då. Eftersom jag har mycket tidlösa plagg så kommer jag även tipsa om sådant som eventuellt inte går att köpa idag eftersom det har haft det ett tag. Jag själv tycker det är kul att se hur andra stylar vissa plagg och blir inspirerad.

Detta Ljusblå tweedset ​från Newhouse finns även i orange och marinblått. Dom färgerna är också så läckra. Tyvärr är det väldigt utplockade i storlekar och nästan helt slut på nätet. Man kan ringa och kolla med butikerna. Newhouse har en del butiker runt om i Sverige.

Ljusblå tweedset ​från Newhouse.
Ljusblå tweedset ​från Newhouse
Ljusblå tweedset ​från Newhouse
Ljusblå tweedset ​från Newhouse
Ljusblå tweedset ​från Newhouse
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?