Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Lördagens Date Night

Lördagens Date Night

Hej raringar.

Har precis kommit förbi en sväng hos mina föräldrar. Åkte till gymmet imorse men var inte alls på hugget. Hade ingen energi alls. Tänkte jag skulle jogga men benen ville inte och energin räckte inte till. Så det fick bli styrketräning och en promenad på löpbandet. Men ibland har man sådana dagar.

Nu ska jag ta en kopp kaffe och äta hos mina föräldrar och sen hemåt för att fixa mig inför kvällens datenight. Skorna och väskan är klar och sen ska jag bara rota igenom min garderob. Hittade lite godbitar när jag rensade garderoben.

Önskar er en härlig lördag.

Lördagens Date Night
Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?