Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

LÖWENGRIP CARE & COLOR Good To Go Light Torrschampo

Här om dagen klickade jag hem Blondinbellas torrschampo Good to go light ur serien Löwengrip Care & Color. Måste säga att den luktar riktigt gott, bästa doften på torrschampo. Dock så tyckte jag att den lämna vitt spår efter sig och det blev inte riktigt lika “torrt” som jag exempel får efter Batiste torrschampo.  

Brukar vanligtvis inte byta ut en produkt när jag är nöjd med den som Batiste torrschampo men så hade jag läst så mycket och detta torrschampo och ville själv testa. 

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?