Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Loxarel A Pèl Mousserande Vin

Loxarel A Pèl Mousserande Vin

När jag var och handlade bubbel så frågade jag efter tips och fick detta mousserande vin rekommenderat Loxarel A Pél. Det ska tydligen vara en favorit. Vinet har fått väldigt bra betyg men jag ska vara ärlig så var det inte alls en favorit för min del. Jag tyckte den smakade lite surt i smaken. Så för min del var det inte alls en favorit. Den kändes besk och sur i smaken, hade inte alls en god smak.

Så fort allt detta med Corona har lagt sig ska jag boka in en champagne provning. Jag vill så gärna lära mig mer. Men även vinprovning. Jag älskar rött vin och har hittat en favorit druva men skulle vilja lära mig mer om rött vin också. 

Loxarel A Pèl Mousserande Vin
Loxarel A Pél är väldigt fruktig i smaken så det kan vara därför jag upplever den sur.
Följ:

1 kommentar

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?