Shoppa min stil

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender
25   181
56   260
32   220
51   275
39   281

Loxarel A Pèl Mousserande Vin

Loxarel A Pèl Mousserande Vin

När jag var och handlade bubbel så frågade jag efter tips och fick detta mousserande vin rekommenderat Loxarel A Pél. Det ska tydligen vara en favorit. Vinet har fått väldigt bra betyg men jag ska vara ärlig så var det inte alls en favorit för min del. Jag tyckte den smakade lite surt i smaken. Så för min del var det inte alls en favorit. Den kändes besk och sur i smaken, hade inte alls en god smak.

Så fort allt detta med Corona har lagt sig ska jag boka in en champagne provning. Jag vill så gärna lära mig mer. Men även vinprovning. Jag älskar rött vin och har hittat en favorit druva men skulle vilja lära mig mer om rött vin också. 

Loxarel A Pèl Mousserande Vin
Loxarel A Pél är väldigt fruktig i smaken så det kan vara därför jag upplever den sur.
Följ:

1 kommentar

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?