Shoppa min stil

no products
9   89
19   136
30   206
27   244
8   256

Lucia & kafé Hollandia i Malmö

Lucia & kafé Hollandia i Malmö.

Hej raringar.

För en stund sen kom jag hem från min joggingtur. Eller ett försök till att jogga. Det var nämligen min första tur efter graviditeten och det gick sisådär. Jag behöver öva upp min kondition. Men det går framåt och det känns så skönt att vara igång.

Men idag hade vi städning och det känns så skönt att komma hem till ett rent hem. Vid 3 tiden hade Matteo Lucia på förskolan och det var så himla gulligt. När alla små barn sjunger och står där helt söta. Mormor och morfar kom också förbi och överraskade Matteo. Sen åkte vi in till stan och tog en fika på kafé Hollandia i Malmö. Ett super mysigt kafé.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?